PATRIZIA erhverver boligprojekt i Aarhus

PATRIZIA erhverver boligprojekt i Aarhus

  • Køb i fællesskab med Universal-Investment på vegne af of BVK
  • 700 kvadratmeter stort boligprojekt med 136 enheder fordelt på seks bygninger
  • Attraktiv beliggenhed i det centrale Aarhus

Augsburg, 18. september 2019. PATRIZIA AG, den globale partner for paneuropæiske ejendomsinvesteringer, meddeler at de i fællesskab med Universal-Investment har indgået aftale om at købe et turnkey boligprojekt med 136 enheder i Aarhus på vegne af Bayerische Versorgungskammer (BVK), Tysklands største pensionsselskab. Projektet er erhvervet i en off-market transaktion fra et konsortium af private investorer.

Boligprojektet, der er under opførelse af totalentreprenøren Raundahl & Moesby A/S, består af et boligareal på cirka 8.700 kvadratmeter fordelt på seks bygninger og 38 parkeringspladser i kælder. Projektet kommer til at indeholde et mix af et- til fireværelses lejligheder med en gennemsnitlig størrelse på 64 kvadratmeter. Projektet forventes at blive færdiggjort i faser fra 2019 til 2020.

Projektet ligger på Saltholmsgade i det centrale Aarhus, ved siden af Botanisk Have og Den Gamle By samt tæt på centrum, lokale butikker, kulturinstitutioner og åen.

Transaktionen øger PATRIZIAs samlede AuM i Danmark til 10,5 milliarder kroner.

Nicolai Sehestedt Dalsgaard, Associate Director, Transactions, i PATRIZIA Denmark, siger: “Denne investering er en sjælden mulighed for at købe et turnkey projekt off-market i et velbeliggende og veletableret boligområde i Aarhus. Der er pt. et begrænset udbud af nye boliger med den rette størrelse i de mest populære dele af Aarhus. Derfor forventer vi, at dette projekt, som er af høj kvalitet, kommer til at nyde godt af den stærke, langsigtede efterspørgsel i markedet.”

Bolig køb i Aarhus øger PATRIZIAs AuM i Danmark til 10,5 mia. kr.

PATRIZIA AG:

PATRIZIA AG har som aktivt investeringsselskab været på ejendomsmarkedet i Europa i mere end 35 år. PATRIZIAs aktiviteter inkluderer opkøb, administration, repositionering og salg af bolig- og erhvervsejendomme via egne licenserede investeringsplatforme. Som global leverandør af ejendomsinvesteringer i Europa arbejder PATRIZIA som anerkendt forretningspartner for store institutionelle investorer og detailinvestorer i alle større europæiske lande. PATRIZIA forvalter ejendomsaktiver for mere end 300 milliarder kroner, primært som porteføljemanager for forsikringsselskaber, pensionsfonde, uafhængige fonde, opsparinger, andelskasser og som medinvestor. Se www.patrizia.ag for yderligere information.

Kontakt:
Andreas Menke
Head of Corporate Communications
Tlf: +49 (0) 821 5 09 10-6 55
press@patrizia.ag