Nyhed: PATRIZIA erhverver boligejendom off-market i Valby fra Europa Capital og Keystone Investment Management A/S.

Køb øger PATRIZIAs paneuropæiske AuM inden for boligejendomme til 73 milliarder kroner

PATRIZIA køber fuldt udlejet boligejendom i Valby af Europa Capital og Keystone Investment Management A/S 

  • 600 kvadratmeter nybygget ejendom med 127 lejligheder og 6 kommercielle enheder
  • Beliggenhed i et af Københavns mest eftertragtede boligområder

Augsburg/København 07. november 2019. PATRIZIA AG, den globale partner for paneuropæiske ejendomsinvesteringer, meddeler at have købt en fuldt udlejet boligejendom med 127 boligenheder i Valby af Europa Capital og Keystone Investment Management A/S.

Den 12.600 kvadratmeter store nybyggede ejendom består af et mix af et- til fireværelses lejligheder og nogle byhuse på 95 kvadratmeter i gennemsnit samt et kommercielt areal på 500 kvadratmeter, som er opdelt i seks enheder.

Ejendommen ligger i Valby Maskinfabrik, som er et af Københavns populære boligområder. Bygningen ligger tæt på Københavns forretningsdistrikt med god adgang til offentlig transport og vejnettet.

Købet øger PATRIZIAs samlede AuM i Danmark til 11 milliarder kroner.

Nicolai Sehestedt Dalsgaard, Transaction Manager i PATRIZIA Denmark har følgende kommentar om købet: “Danmark, herunder København, er fortsat attraktiv, når det gælder institutionelle investeringer i boligejendomme. Det er anden gang, vi køber en fuldt udlejet kvalitetsejendom af Europa Capital og Keystone Investment Management A/S i Valby, der passer til vores investorers ”buy and hold”-strategi og samtidig generer et attraktivt risikojusteret afkast.”

PATRIZIA AG:
PATRIZIA AG har som aktivt investeringsselskab været på ejendomsmarkedet i Europa i mere end 35 år. PATRIZIAs aktiviteter inkluderer opkøb, administration, repositionering og salg af bolig- og erhvervsejendomme via egne licenserede investeringsplatforme. Som global leverandør af ejendomsinvesteringer i Europa arbejder PATRIZIA som anerkendt forretningspartner for store institutionelle investorer og detailinvestorer i alle større europæiske lande. PATRIZIA forvalter ejendomsaktiver for mere end 300 milliarder kroner, primært som porteføljemanager for forsikringsselskaber, pensionsfonde, uafhængige fonde, opsparinger, andelskasser og som medinvestor. Se www.patrizia.ag for yderligere information.

 

Kontakt:

Andreas Menke

Head of Corporate Communications

Tlf: +49 (0) 821 5 09 10-6 55

press@patrizia.ag