Om PATRIZIA Denmark

PATRIZIA Denmark lever og ånder for ejendomme. Vi investerer i boliger, kontor- og retailejendomme i Danmark, og vi driver og udvikler ejendomme af højeste kvalitet. Det gør vi, fordi vi forstår vigtigheden af gode, fysiske rammer.

Vi er et datterselskab af en af de største ejendomsinvestorer i Europa, PATRIZIA Immobilien AG. Det giver os styrken til at investere langsigtet i bolig- og erhvervsejendomme.

Vi investerer sammen med internationale finansielle investorer såsom pensionsselskaber, banker og forsikringsselskaber samt offentlige og private investeringsfonde. Vi åbner døren til det danske ejendomsmarked for udenlandske investorer. Og med vores lokale tilstedeværelse i det meste af Europa er vi er med til at åbne det europæiske ejendomsmarked for flere danske investorer.

PATRIZIA etablerede sig i Danmark i 2012, hvor vi startede to medarbejdere ved et spisebord. I dag danner vores kontor i det centrale København daglig ramme for vores 20 medarbejdere. Siden starten har vi investeret knapt 10,5 milliarder kroner og ejer nu 42 ejendomme i Danmark.

Vi favner hele værdikæden – fra investering til administration og drift. Vi kan trække på over 30 års erfaring fra kontorer i en række europæiske lande. Det gør os til eksperter i fast ejendom i hele Europa. Og vi deler åbent ud af vores viden.

Vores lokale ekspertise gør os i stand til at finde de bedst beliggende ejendommene i Danmark. Til gavn for både investorer, lejere og os selv.

Vores fokus er altid at skabe varig værdi. Derfor kan du forvente, at vi arbejder professionelt med at ramme de bedste investeringer – og give lejerne de bedste rammer.