Mød vores medarbejdere

PATRIZIA etablerede sig i Danmark i 2012, hvor vi startede to medarbejdere ved et spisebord. I dag danner kontoret på Adelgade i det centrale København daglig ramme for 20 medarbejdere. PATRIZIA Denmark favner hele værdikæden – fra investering til administration og drift. Det betyder, at vi har brug for mange forskellige kompetencer og profiler. Her kan du møde nogle af medarbejderne fra de forskellige afdelinger.

CharlotteCharlotte Svalgaard

Asset Manager, Residential
Ansat i PATRIZIA Denmark siden juli 2014

Som Asset Manager, Residential har Charlotte Svalgaard ansvaret for salg og udlejning af lejlighederne i PATRIZIA Denmarks boligejendomme rundt omkring i hovedstadsområdet. Hun sørger samtidig for, at ejendommene udvikler sig i tråd med strategien for hver enkelt ejendom.

I hverdagen har Charlotte, der er statsautoriseret ejendomsmægler og valuar, meget kontakt med især de ejendomsmæglere, der står for at udleje og sælge PATRIZIA Denmarks mange lejligheder rundt omkring i byen. Hun deltager i alt fra salgsprospekter til lejekontrakter og prissætningen af lejlighederne.

Hun arbejder tæt sammen med kollegaerne i Investerings-afdelingen og vores eksterne Property Management i Cobblestone, der varetager den daglige drift af ejendommene. Charlotte startede sin karriere i PATRIZIA Denmark som Property Manager i sommeren 2014. Her var hun med til at opbygge Property Management-afdelingen i PATRIZIA, som senere hen blev outsourced til Cobblestone. To år senere skiftede Charlotte til sin nuværende stilling, hvor hun trækker på sin store erfaring med private ejendomme og er godt i gang med at udvikle nye kompetencer.

Man kan altid komme med sine meninger. Der er ikke langt til toppen og ledelsen er altid åben over for nye ideer

 

Nicolai Sehestedt Dalsgaard

Associate Director, Transactions
Ansat i PATRIZIA siden november 2013.

Som Associate Director er Nicolai Sehestedt Dalsgaard ansvarlig for due diligence- og transaktionsprocesser vedrørende PATRIZIA’s danske investeringer samt den løbende pipeline management af potentielle investeringer på det danske marked. Nicolai har således et tæt samarbejde med kollegaer i hele Europa for at sikre et stabilt deal flow i Danmark med rentable afkast. Dette indebærer blandt andet møder med forskellige mæglere om investeringsmuligheder på det danske marked samt daglig dialog med PATRIZIA’s fund management-afdeling i Tyskland.

Nicolai, der har en cand.merc. i finansiering og regnskab fra Copenhagen Business School, arbejdede kortvarigt med risk management i en bank inden han startede i PATRIZIA.

Arbejdskulturen på de nordiske kontorer er meget entreprenant. Vi udvikler os hele tiden ved konstant at kigge fremad og være på forkant med det, der sker i markedet.