Strandhuset61

Strandhuset61 – Skønne penthouse- og familielejligheder ved Amager Strandpark

Strandhuset61 er tegnet af arkitektfirma Holscher Nordberg og opføres som en bebyggelse i varieret højde med 7. etage som det øverste niveau. Ejendommen og de mange forskellige planløsninger giver dig mulighed for at finde den helt optimale indretning, der skaber rammen for et helstøbt hjem.

Strandhuset61 er beliggende på hjørnet af Lergravsvej og Strandlodsvej. Strandhuset61 tegner et U-formet aftryk i landskabet og omgiver et grønt og frodigt gårdanlæg, der åbner sig op mod syd og danner facade mod de øvrige verdenshjørner. Bygningen er terrasseret i et glidende forløb startende mod sydvest i fire etager til 7 etager mod nordøst.

Ejendommen fremstår med en karakteristisk facadeprofil, der med en række vinklede facadepartier skaber et varieret og unikt udtryk. Et udtryk, der tillader ekstra lys og vinduer i den enkelte lejlighed og, som vil give beboeren oplevelsen af udsigt og horisont. Netop bebyggelsens terrasserede forløb og vinklede facadeprofil er bygningens særkende, og disse træk bliver udnyttet funktionelt i den arkitektoniske bearbejdning af bebyggelsen.

Omkring stueetagen udnyttes den vinklede facade både til at skabe private forhaver og terrasser mod det sydvendte gårdrum og til at skabe mindre forpladser ved ankomsten til bygningen. Facadens vinklede profil bruges desuden til at skabe nicher til lejlighedernes rummelige altaner og skabe lægivende opholdsmuligheder på disse.

På de forskellige tagniveauer udnyttes bygningens etagespring til at skabe både private tagterrasser samt en fælles, som har udsigt over Øresund. Bygningen fremstår imødekommende og lys med en stærk arkitektonisk identitet, der er tilpasset de nære omgivelser og som udnytter stedets potentiale fuldt ud.

  • Boligtype: 68 lejelejligheder
  • Antal rum: 3 – 5 værelser
  • Størrelse: 85-148 m²
  • Månedlig ydelse: Fra kr. 12.500,-
  • Altan/Terasse: Altan, gårdhave eller tagterrasse
  • Afstand til centrum: 1.500 m
  • Afstand til indkøb: 50 m
  • Afstand til skole: 150 m
  • Afstand til off. transport: 200 m

Læs mere om Strandhuset61 og tilmelding til fremvisning her

Gårdmiljø – Strandhuset 61
Prøvebolig Strandhuset61
Pørvebolig – Strandhuset61
Prøvebolig – Strandhuset61
Prøvebolig – Strandhuset61