Marmorbyen

Hvor havn møder by

Marmorværket var en af Frihavnens første industrivirksomheder og har givet navn til Marmormolen. Nu rummer molen også Marmorbyen – Nordhavns første, eksklusive lejeboligområde. Her er en international stemning med FN Byen som nærmeste nabo og med udsigt til Øresund og Sverige.

Det attraktive bolig, butiks- og erhvervsområde Århusgadekvarteret skyder op på den anden side af havnebassinet.
Brede trætrapper lægger op til afslapning ved kanalerne, der løber langs området og skaber en unik, maritim stemning lige uden for din hoveddør.

I spændende kontrast til det åbne havneareal slynger intime gangstier sig mellem husene og giver adgang til et væld af grønne oaser.

Himmel, hav og masser af frisk luft. Lige ved Østerbro og kun et par kilometer fra Kongens Nytorv.

 

Boliger med udsigt til by, himmel og hav

Lejlighederne varierer i størrelse fra de mindste på 78 m2 til de største på   151 m2 placeret i tårnbygningerne.

Boligerne sikrer med deres høje vinduespartier et fantastisk kig mod vandet og himlen, ligesom der i alle boliger er adgang til tilbagetrukne altaner.

Lejlighederne har mange forskellige planløsninger, der gør det muligt at finde netop den lejlighed, der passer til din livsstil.

Bygningerne følger nordisk byggetradition med enkle linjer og imponerende lysindfald. Fælles for boligerne er store lyse trapperum, entré med skabe og et centralt placeret køkken- og opholdsareal.

Alle boliger har tilknyttet depotrum i enten lejligheden eller kælderen.

Under Marmorbyen etape 1 har du mulighed for at tilkøbe underjordiske p-pladser til din bil.

Se vores ledige lejligheder her