Galleri K karéen

I september 2015 investerede PATRIZIA Denmark i den ikoniske Galleri K-ejendom på Strøget midt i København. PATRIZIA Denmark investerede både i ejendommens retailarealer og kontorarealer, som havde været på forskellige hænder i en årrække. Med investeringen kunne PATRIZIA Denmark således sammenlægge en af Københavns mest kendte ejendomme.

Med et mandat fra et af Tysklands største pensionsselskaber fik PATRIZIA Danmark i september 2015 eksklusivt mulighed for at investere i hele den ikoniske retailkarré “Galleri K”. 

Ejerskabet havde historisk været delt  mellem to forskellige investorer i hhv. stueetagens retaildel og de øvre etagers kontorarealer. Før karréens retaildel blev udbudt til salg på markedet, fik PATRIZIA forhandlet eksklusivitet på ejendommens øvre etager. Så med det samtidige køb af stueetagens retaildel lykkedes det os at samle det tidligere delte ejerskab af ejendommen hos én og samme investor. 

Med ejerskabet samlet har vi skabt en unik og attraktiv business case, hvor potentialet for værdiforøgelse primært opnås gennem kvalificeret aktiv asset management. PATRIZIA Danmark har renoveret store dele af blokken i tæt samarbejde med eksisterende lejere og tiltrukket nye interessante retailbrands til bygningen. I dag huser ejendommen blandt andre attraktive F&B-brands som restauranterne “The Market” og “El Nacional” samt det ikoniske cykeltøjmærke “Rapha”s første nordiske flagship store.


• Retail 9.300 kvadratmeter
• Kontor 9.900 kvadratmeter
• Centralt beliggende nabobygning til Illum på “Strøget” i København
• Strategi: Core, med potentiale for værdiskabelse. Langsigtet hold